Вашите продукти

НОВИ

НОВИ

Рокля изработена от най-висококачествен материал, конструирана в свободен силует. Деколтето е дълбоко и завършено с капси в черен оксид. А сатенените ..
169.00лв
Летни шорти с изключително впечатляващ десен. Моделът е изработен от фин шифон. Носете в комбинация с бански и халат от серия 'Surfer La Nuit'&nb..
59.90лв
Халат от фин шифон в оригинален принт. Комбинирайте с бански 'Surfer La Nuit' и шорти от същата серия. Начин на третиране: пране на ръка /пр..
119.00лв
Цял бански с фиксирани подплънки. Банският се връзва зад врата, което позволява регулиране на дължината. Всеки бански е с уникален десен - при желание..
99.90лв
Шорти от фин шифон в оригинален принт. Комбинирайте с бански и халат 'CK LogoMania'. Начин на третиране: пране на ръка /препоръчително/ или лека ..
59.90лв
'CK LogoMania' халат 'CK LogoMania' халат
НОВО
Халат от фин шифон в оригинален принт. Комбинирайте с бански 'CK LogoMania'. Начин на третиране: пране на ръка /препоръчително/ или лека про..
119.00лв
'CK LogoMania' бански 'CK LogoMania' бански
НОВО
Бански от две части изработен от висококачествена ликра. Принт по собствен дизайн - гарантирана оригиналност. Горната част има отвори за под..
96.90лв
'Rocher Marin' туника 'Rocher Marin' туника
НОВО
Туника от фин шифон в оригинален принт. Комбинирайте с бански 'CK LogoMania'. Начин на третиране: пране на ръка /препоръчително/ или ле..
79.90лв
'Rocher Marin' бански 'Rocher Marin' бански
НОВО
Бански от две части изработен от висококачествена ликра. Принт по собствен дизайн - гарантирана оригиналност. Горната част има отвори за под..
96.90лв
'Code Secret' риза 'Code Secret' риза
НОВО
Риза с удължена кройката, което позволява да се носи и самостоятелно. А нашата любима комбинация е с пола от същата серия...
139.00лв
'Code Secret' пола 'Code Secret' пола
НОВО
Пола изработена с комбинация от няколко вида плат. Кройката е иновативна и различна. Нашата любима комбинация е с риза от същата серия...
139.00лв
Цял бански - принт собствен дизайн. Банският е с фиксирани подплънки...
99.90лв
Халат изработен от най-висок клас релефен шифон. Конструиран е в свободен силует и удължен вариант, а дълбоките странични цепки придават фееричност. Д..
169.00лв
Показва 1 до 15 от 48 (4 страници)