Вашите продукти

Спортни облекла

Спортни облекла

Спортно боди с акцентиращ червен хастар и брандирани ластици. Изработено от дишаща, бързосъхнеща материя. Подходящо както в комбинация с клин или шорт..
99.98лв
Клин изработен от най-висок клас ликра в черно. Материал, който прибира и извайва силуета по забележителен начин, като същевременно е изключително ком..
89.98лв
Кроп топ, изработен от висококачествена ликра, която е изключително приятна и комфортна на допир. Позволява надеждни движения, благодарение на специал..
69.98лв
Клин изработен от най-висок клас ликра. Материал, който прибира и извайва силуета по забележителен начин, като същевременно е изключително комфортен н..
96.98лв
Кроп топ в ярко червено, изработен от висококачествена ликра, която е изключително приятна и комфортна на допир. Позволява надеждни движения, благодар..
69.98лв
Клин изработен от най-висок клас ликра в ярко червено. Материал, който прибира и извайва силуета по забележителен начин, като същевременно е изключите..
89.98лв
Тениска от 100% памучен плат. Свободна кройка завършена с ефектни ръкави с брандирана лента, допълнена от тюл...
59.98лв
Долнище от висококачествен плътен материал в черен цвят. За акцент е използван брандиран ластик по бедрата, който визуално стеснява линията на силуета..
99.98лв
Тениска изработена от 100% памук. Кройката е удължена в предната и задната част, благодарение на извивката. Двете брандирани ленти доплват силуета...
49.98лв
Мъжко яке/суитшърт изработен от всиококачествен матерал в черно. Закопчаването с непреомокаем гумиран цип и брандирания ластик откроявам модела. Стран..
169.00лв
Мъжко долнище изработено от висококачествен материал в черно. Страничните ленти брандиран ластик придават завършеност на модела. Добавен е ластичен ко..
99.98лв
Топ от специалната ни серия инспирирана от тениса, не просто като спорт, а като култура. Топът е изработен от плисиран шифон с леко прозиращ ефект. Бю..
79.98лв
Шорти с вграден клин от специалната ни серия инспирирана от тениса, не просто като спорт, а като култура. Шортите/клин са изработени от плисиран шифон..
99.98лв
Дълъг топ с изрязан гръб. Изработен от бяла спортна мрежа в комбинация с бяла и черна ликра. Дизайнерските презрамки акцентират и допълват визията. Но..
59.98лв
Показва 1 до 15 от 17 (2 страници)